Naki.Al

<![CDATA[

Shes Seat Leon dizel,

2020-03-31 16:30:19
2020-03-31 21:19:39

Oferta Suksesi

Shes Seat Leon dizel, viti i prodhimit 2000, ngjyra e zez, vetura eshte ne gjendje te rregullt, nuk ka regjistrim, çmimi 4700€.

Kontakti:

 • Email : Valonzejnaj@gmail.com
 • Phone : 048642004

Dallimi mes nesh dhe web faqeve tjera është seriozitieti në punë. Cdo shpallje që vjen tek ne korigjohet dhe vërtetohet para se të publikohet online. Jetë gjatësia e kësaj web faqeje tregon më së miri per seriozitetin tonë dhe përkushtimin që e kemi ndaj lexuesit tonë. “Oferta ka shumë por e suksesshme është Oferta Suksesi” – 044 50 68 50.

]]>
Source: New feed

<![CDATA[

Shes VW Golf 4 1.9 TDI

2020-03-31 16:23:33
2020-03-31 20:59:56

Oferta Suksesi

Shes VW Golf 4 1.9 TDI, viti i prodhimit 2000, ngjyra e hirt, vetura eshte ne gjendje te rregullt, çmimi 3200€

Kontakti:

 • Email : Valonzejnaj@gmail.com
 • Phone : 048642004

Dallimi mes nesh dhe web faqeve tjera është seriozitieti në punë. Cdo shpallje që vjen tek ne korigjohet dhe vërtetohet para se të publikohet online. Jetë gjatësia e kësaj web faqeje tregon më së miri per seriozitetin tonë dhe përkushtimin që e kemi ndaj lexuesit tonë. “Oferta ka shumë por e suksesshme është Oferta Suksesi” – 044 50 68 50.

]]>
Source: New feed

Assalaamu Alaikkum Brother,Sister All products are brand new, unlocked sealed in box comes with 1 year international warranty and also 6 months return policy – 100% Genuine Products. Reasonable discount on purchase of more than 1 unit.

WE OFFER DISCOUNT FOR BULK ORDERS…Get 30% discount if you buy 10 pcs and above. Price includes postage fees.

Purchase Director : Miss Amanda Taile

For Discount price Offer and Order Whatsapp,Call or Chat 24HRS: (+2348150235318)

Send Enquiry to – E-mail: Amandataile37@gmail.com

For Discount price Offer and Order Whatsapp,Call or Chat 24HRS: (+2348150235318)

All prices are wholesale and includes Insurance, Tax and Postage Fees. We are offering free postage

Apple iPhone 11 Pro 64GB cost $600USD

Apple iPhone 11 Pro 256GB cost $650USD

Apple iPhone 11 Pro 512GB cost $700USD

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB cost $650USD

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB cost $700USD

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB cost $750USD

Apple iPhone 11 64GB cost $550 USD

Apple iPhone 11 128GB cost $590 USD

Apple iPhone 11 256GB cost $640 USD

Apple iPhone XS 64GB cost $450

Apple iPhone XS 256GB cost $490

Apple iPhone XS 512GB cost $540

Apple iPhone XS Max 64GB cost $ 480

Apple iPhone XS Max 256GB cost $ 520

Apple iPhone XS Max 512GB cost $ 570

Apple iPhone X 64GB cost $ 350

Apple iPhone X 256GB cost $ 390

Apple iPhone XR 64GB cost $ 390

Apple iPhone XR 128GB cost $ 430

Apple iPhone XR 256GB cost $ 470

Apple iPhone 8 64GB cost $280

Apple iPhone 8 256GB cost $310

Apple iPhone 8 Plus 64GB cost $300

Apple iPhone 8 Plus 256GB cost $330

Apple iPhone 7 32GB cost $240

Apple iPhone 7 128GB cost $260

Apple iPhone 7 256GB cost $290

Apple iPhone 7 Plus 32GB cost $260

Apple iPhone 7 Plus 128GB cost $280

Apple iPhone 7 Plus 256GB cost $300

Colors black Sapphire, Gold Platinum, Silver Titan, White Pearl

Shipping way: 2 to 3 days delivery via DHL, TNT, UPS, EMS, FedEx (delivery to any given address

worldwide) Drop shipping is available, we can drop ship individual orders directly to your clients.

Purchase Director : Miss Amanda Taile

For Discount price Offer and Order Whatsapp,Call or Chat 24HRS: (+2348150235318)

Send Enquiry to – E-mail: Amandataile37@gmail.com

For Discount price Offer and Order Whatsapp,Call or Chat 24HRS: (+2348150235318)

Place Your Order Now.
Thanks may Allah bless our customers.

jam nji djal 20 vj na tirana kerkoj nji vajz nga mosha 16-30 paguaj deri 200 euro
Source: New feed

Lamthi Group shpk per filialin e saj ne Tirane hap vende te reja vakante ne pozicionet si:

 • HIDRAULIK Profesionist dhe Ndihmes Hidraulik.

Ofrohen:

 • Kushte bashkohore dhe ne perputhje me ligjin!
 • Pune e garantuar afatgjate!

Per me shume informacion kontaktoni ne nr e tel : +355694853455
ose
na kontaktoni ne faqen tone te instagramit: info@alxher.com

JU MIREPRESIM!
Alxher Services | GO HIGHER , GO SAFE

Cel. : +355694853455

klikoni foton për ta zmadhuar


Klikoni foton për një pamje më të madhe Emri: 89045897_698692480668804_5057428328680521728_n.png
S: N/A
Madhesia: 17.3 KB
 

Source: New feed

Kompani e konsoliduar Hidrosanitaresh ne Tirane kerkon per te punesoj 3 Agjent Shitjesh per shitje neper zona te ndryshme te Shqiperise.

Kerkohet : – Te jene kerkues dhe te motivuar ne pune
– Te kene disponibilitet per levizje jashte Tirane
– Preferohet te kene eksperience ne shitje

Kompania ju mundeson:

– Rroge baze + perqindje sipas arritjeve tuaja
– Kushte bashkekohore pune
– Ambient pune serioz dhe te pergjegjshem

Menyrat e Kontaktit :

– Na kontaktoni ne nr e poshteshenuar
– Vizitoni faqen tone ne instagram : alxherservices
– Email: info@alxher.com

Ju mirepresim!

ALXHER SERVICES
Go Higher , Go Safe

Cel. : +355694853455

klikoni foton për ta zmadhuar


Klikoni foton për një pamje më të madhe Emri: 89045897_698692480668804_5057428328680521728_n.png
S: N/A
Madhesia: 17.3 KB
 

Source: New feed

Junior Recruiter – Tirana – Spanish speaker
Good basic salary + bonus from €10,000 – €20,000 per year after training

We are hiring Recruitment Consultants for our office in Kompleksi Halili, Tirana – no previous experience is required.

Requirements

 • Fluent Spanish and English
 • Excellent communication skills
 • Good decision making and attention to detail


Responsibilities

 • Using sales & networking to attract candidates to clients
 • Developing a good understanding of client’s industry, work culture and environment
 • Headhunting – identifying and approaching candidates already in work
 • Using candidate databases to match candidates to the client’s roles
 • Briefing candidates regarding; clients, role responsibilities, salary and benefits
 • Preparing CVs and client application related paperwork
 • Client and candidate liaison to arrange interviews and provide post interview feedback
 • Negotiating salary rates and finalising start dates

Benefits

 • 5 days per week – Monday to Friday
 • Salary review based on performance
 • Bonus potential after training €10,000 before tax per year based on individual performance
 • 20 days holidays per year + public holidays
 • Training in English from our team in UK

We invite applications from candidates who enjoy

 • Being a strong communicator with good problem solving capability
 • Building relationships with professional client bases
 • Working in an international, fast paced & dynamic environment
 • Working in a collaborative team that shares a common purpose
 • Striving to be the best at what you do

For more info please look on our website https://www.warwick-search.eu/faq
Please send your CV in English and a brief summary of why are you applying to; hr@warwick-search.eu

Source: New feed

Hapen vende vakante per pozicionin e Ekonomistes (F) ne kompanin Lamthi Group shpk.

Kerkohet : – Te zoterojne Financa5
– Te njohin punet baze si pergatitja e faturave etj.
– Te jene korrekte dhe perpiketa

Kompania mundeson page baze dhe mundesi ngritje ne detyre per personat e motivuar.

Per aplikime na kontaktoni ne nr e tel : 0693178629
ose
na kontaktoni ne faqen e intagramit : alxherservices

JU MIREPRESIM!

Cel. : +355694853455

Cel. : +355694853455

klikoni foton për ta zmadhuar


Klikoni foton për një pamje më të madhe Emri: 89045897_698692480668804_5057428328680521728_n.png
S: N/A
Madhesia: 17.3 KB
 

Source: New feed

LAMTHI GROUP shpk hap pozicione te lira per te rinj dhe te reja te sapodiplomuar qe duan te zbatojne njohurite e tyre ne fusha te ndryshme.

Momentalisht kerkohen 2 Arkitekte (F) per te plotesuar stafin e qendren ne Tirane.

Ofrohen kushte bashkohore pune dhe mundesi rritje ne karriere sipas arritjeve te gjithsecilit.

Per me shume informacion mund te kontaktoni te numri i telefonit : +355694853455
ose ne Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/?hl=en
dhe Facebook https://www.facebook.com/alxher.services/

ALXHER SERVICES | GO HIGHER , GO SAFE

Cel. : +355694853455

klikoni foton për ta zmadhuar


Klikoni foton për një pamje më të madhe Emri: 89045897_698692480668804_5057428328680521728_n.png
S: N/A
Madhesia: 17.3 KB
 

Source: New feed

KERKOHET STAF NE PROFESIONET : MARANGOZSALDATORHIDRAULIK

Lamthi Group Sha kerkon te punesoje staf te kualifikuar dhe ndihmes perkates per punesimin e tyre ne fabriken e prodhimit te hidrosanitareve ne Lezhe.

Transporti Tirane-Lezhe kryhet nga kompania.

Per me shume informacion kontaktoni ne nr e tel : 0693178629

Ju mirepresim!

Cel. : 0693178629

Source: New feed