Gjatë karantinës, izraelitët do të duhet të qëndrojnë brenda 500 metra nga shtëpitë e tyre, por aeroporti Ben Gurion do të mbetet i hapur.

Masat e reja u miratuan pasi numri i rasteve me COVID-19 u rrit javët e fundit dhe për shkak të kritikave ndaj trajtimit të virusit dhe ekonomisë nga kryeministri Benjamin Netanyahu.

Sipas Qendrës Johns Hopkins, 1,108 njerëz kanë vdekur nga koronavirusi në Izrael deri më tani, ndërsa një total prej 153,759 njerëz janë infektuar.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *