Kryetari Bekim Jashari ka bërë të ditur, se konform vendimit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, sipas udhëzimeve dhe masave mbrojtëse kundër COVID-19, nesër do të hapen të gjitha shkollat për nxënësit e klasave 1-6 dhe 10, derisa klasat 7-9 dhe 11,12 do të fillojnë mësimin në fazën e dytë, më 21 shtator.

Ai ka thënë se për një proces të rregullt të mësimit duke shmangur infeksionin, Komuna e Skenderajt dhe secila shkollë ka themeluar task-forcën, si dhe kanë dezinfektuar të gjitha shkollat.

Një falënderim të veçantë, i pari i Skenderajt ka adresuar ndërkaq për ministrin Ramë Likaj, për donacionin me maska për nxënësit.

“Nxënës të dashur, si kryetar i Komunës së Skenderajt, ju uroj vitin e ri shkollor 2020-2021, duke ju dëshiruar së pari shëndet në këtë kohë pandemie, suksese në mësime dhe realizim të synimeve tuaja jetësore. Ju lutem shumë që krahas përkushtimit maksimal në mësime, të keni kujdes të veçantë, duke mbajtur maskë dhe duke ruajtur distancën sociale. Apel për prindërit që të punojnë sa më shumë me fëmijët e tyre dhe të përcjellin shëndetin e tyre në vazhdimësi. Përkrahja jonë si komunë, nuk do të mungojë asnjëherë. Urime, nxënës, prindër dhe mësimdhënës, viti i ri shkollor, shëndet e suksese të panumërta”, shkruan Jashari në Facebook.

Postimi i plotë:

Nxënës të dashur, Panik Jo, Kujdes Po, mësim dhe edukim maksimal për një të ardhme të ndritur!

Pas përgatitjeve të bëra nga komuna jonë, drejtoria e Arsimit, konform vendimit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, sipas udhëzimeve dhe masave mbrojtëse kundër COVID-19, neser do të hapen të gjitha shkollat e komunës sonë, për nxënësit e klasave: parashkollor, 1,2,3,4,5,6 dhe 10, kurse klasat: 7, 8, 9 dhe 11,12 do të fillojnë mësimin nga java tjetër, me 21 shtator.

Për të pasur një proces të rregullt të mësimit duke shmangur mundësitë e përhapjes së infeksionit, kemi themeluar task forcën komunale, secila shkollë po ashtu ka të themeluar task forcën, kemi dezinfektuar të gjitha shkollat dhe do të dezinfektohen çdo ditë.
Kemi pranuar donacion nga MASH-i maska për nxënësit e komunës sonë, për të cilin donacion falënderoi Ministrin, z. Likaj.

Nxënës të dashur, si kryetar i Komunës së Skenderajt, ju uroj vitin e ri shkollor 2020-2021, duke ju dëshiruar së pari shëndet në këtë kohë pandemie, suksese në mësime dhe realizim të synimeve tuaja jetësore.

Ju lutem shumë që krahas përkushtimit maksimal në mësime, të keni kujdes të veçantë, duke mbajtur maskë dhe duke ruajtur distancën sociale.

Apel për prindërit që të punojnë sa më shumë me fëmijët e tyre dhe të përcjellin shëndetin e tyre në vazhdimësi. Përkrahja jonë si komunë, nuk do të mungojë asnjëherë.

Urime, nxënës, prindër dhe mësimdhënës, viti i ri shkollor, shëndet e suksese të pa numërta!

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *