Djalosh 29 vjeqar intelektual dhe i edukuar kerkoje femna mbi moshen 30 vjeqare , te pasterta dhe te edukuara.
Une jam me banim ne dragodan Prishtinë, Gra ,te ndara ,singel Ju pres .
Ju lutem mashkuj mos me shkruni kot.
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *