Ky është Advan Fazliu një djalosh I ri në moshë vetëm 17 vjecç I cili si duket po premton shumë në tapetin e kuq të modelimit.

Ai së fundi është zgjedhur MISTER PAVARSIA në Kosovë për hyrë të pamvarsisë të shtetit më të ri të Europës R. Kosovës .

Nga të gjithë konkurentët nga mbarë Kosova që garuan Advan Fazliu arriti që me stilin dhe bukurinë e tij të rrëmbejë çmimin e madh.

Sê fundmi Advan Fazliu do të garojë edhe në një shtet të Europës më saktësisht në Bullgari më 25 qershor, e që do të përfaqësojë Kosovën njofton Shigjeta.net.

Advanit neve na ngel ti urojmë suksese në karierën e tij e cila nuk duhet shumë fjal për ta prezantuar./ Shigjeta.net

Në vijim junprezantojmë një set fotografik .

Source: New feed