Gazeta Express – 20:00 27/02
Për shkak të kushteve të vështira atmosferike kryeministri Ramush Haradinaj dhe ekipi i tij nuk ka mundur të aterojë sot pasdite në Prishtinë. Për Express nga Aeroporti i Prishtinës kanë treguar se …

Koha.net: Kryeministri Haradinaj nuk mund të aterrojë në Prishtinë

Gazeta Express: Bora ia pamundëson Haradinajt kthimin në Prishtinë

Koha.net: Haradinaj pritet në takim nga Kryeministrja britanike

27 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed