Hari Lena Shpk ka nje eksperiencë 20 vjeçare në distribuimin e artikujve te ndryshme ushqimore dhe detergjenteve,  duke permendur produktet sot lider te saj, Ujin Trebeshina dhe Kripa Niky, Rosa dhe Marina.

Kompania kerkon te zgjeroje stafin ne Departamentin e Shitjes ne terren.

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Source: New feed