Agjent Financiar Italisht

Bashkë ne e transformojmë punën në sukses! 

✔️Kandidatët idealë duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:⁣
Të kenë aftësi shumë të mira në gjuhën italiane.⁣
Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.⁣⁣

✔️Çfarë të ofrojmë ne:
⁣⁣Paga 75.000 bruto.⁣
Bonuse progresive.⁣
Trajnime të vazhdueshme për të pasur performancë dhe produktivitet më të lartë në punë.⁣

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *