Kompania Dast sh.a pjesë e DELTA GROUP ku bëjnë pjesë kompanitë Deutschcolor, Delta Home,Thermoswiss, Dast dhe Delta.

Dast është lider në prodhimin e ngjitësve dhe rifiniturave,
si rrjedhim i rritjes së vazhdueshme të saj kërkon të rekrutoj staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP. Për këtë ju ftojmë të aplikoni për pozicionin :

Agjent Shitjeje

Source: New feed

Leave a Reply