LUFRA shpk – kompani shqiptare themeluar 28 vite më parë, me qendër në Lushnjë dhe produkte prezente në të gjithë Shqipërinë po kërkon të rekrutojë AGJENTË SHITJE (MASHKULL), me vendbanim në TIRANË, i cili do të jetë përgjegjës për linjën HORECA si më poshtë:

Source: New feed