Kompania M SORA Tirana shpk kerkon te punesoje Agjent/e Shitje per terren.

Jemi te interesuar te punesojme me persona qe synojne te kene nje pune stabel, te jene  te perkushtuar dhe energjike, si dhe te kene deshire per te mesuar.

Preferohen me arsim te larte ne fushen industriale ose ekonomike, te kene nivel mesatar deri shume te mire te anglishtes, te kene patente makine.

Te interesuarit dhe te interesuarat jane te lutur te dergojne CV ne adresen tirana@m-sora.al  

Source: New feed

Leave a Reply