Jom M42 , Familjar i paster dhe shum sekret , Jom interesun me Gjet nje M mbi te 50 tat , per me shum detaje shenojm ne skype ose whatsup , Vetem ata seriozat lete lajmerohen flm ne mirekuptim
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *