Aktorja e komedisë “Boeing Boeing” Alesia Xhemalaj ishte sot e ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë”.

Përveç roleve dhe eksperiencave në shfaqjet teatrale, Xhemalaj rrëfeu edhe një situatë të sikletshme që kishte kaluar kohë më parë.

Aktorja e talentuar tregoi se kishte marrë pjesë në promovimin e librit të një njeriu të rëndësishëm në vend nga ku edhe do të lexonte disa poezi. Por gjërat nuk kishin shkuar ashtu siç duhet, pasi Xhemalajt i kishte rënë të fikët gjatë kohës që recitonte dhe ish-presidenti Bamir Topi ishte ofruar për ta ndihmuar.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MyXbUb8qjnU?feature=oembed&w=900&h=506]

Link: https://www.youtube.com/watch?v=MyXbUb8qjnU

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BcNWrmsFS8y/?taken-by=alessiaxhemalaj

 

Source: New feed