Lily Collins është 31 vjeç dhe është aktorja që luan rolin e Emily Cooper, në serialin “Emily në Paris”, sqaroi një detaj kryesor në lidhje me karakterin e saj.

Por disa ndjekës mendojnë se e gjithë kjo është “shumë e mirë për të qenë e vërtetë”.

Sapo seriali u publikua, ai mori tepër vëmendje dhe shtroi dhe një sërë pyetjesh si për shembull, si ishte Emily në gjendje të siguronte një koncert mbresëlënës apo të vishte rroba aq të……
Source: New feed

Leave a Reply