Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi ne Unazen Perendimore afer xhamise se Bektashinjeve , me nje sipërfaqe te pergjithshme prej 510m².
Ambienti eshte dy katesh dhe ka nje ndarje te tille:
Kati i I: eshte i ndare ne dy pjese me siperfaq…
Source: New feed

Leave a Reply