Sun Real Estate ofron me qira një ambient zyre të ndodhur në rrugën "Vaso Kadia", përballë fakultetit të Juridikut.
Ambienti ka sipërfaqe 52 m² dhe ndodhet në katin e dytë.
Cilësitë e ambientit:
– eshte e shtruar me pllakë
– …
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *