Koha.net – 21:00 27/02
Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka anuluar të gjitha fluturimet për sot shkaku i motit të ligë. Tri fluturime për Bazel, Londër dhe Stamboll, të cilat planifikoheshin të bëheshin …

Lajmi.net: Moti i ligë ia pamundëson kthimin Haradinajt në Prishtinë

Albeu.com: Bora vështirëson kthimin e Haradinajt në Prishtinë

Lajmi.net: Aeroporti konfirmon se kryeministri nuk mundi të aterrojë në Prishtinë

10 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed