Sony A7R3 (vetem aparati ne foto)

Video 4K
Slow motion
Sensor 45 megapixel

Ne gjendje te shkelqyer, pak e perdorur. E disponueshme dhe me kutine se bashku me manualet e perdorimit dhe dy bateri

Source: New feed

Leave a Reply