Gazeta Express – 21:00 27/02
Arkeologët kanë zbuluar një nekropol të lashtë – i njohur gjithashtu edhe si varrezë – në jug të Kajros, duke përfshirë mbetje të mumifikuara dhe objekte të tjera të ruajtura mirë, njoftoi javën e …

Ina: Zbulohet një nekropol antik në jug të Kajros (Foto)

SOT: Arkeologet zbulojnë varrin e lashtë në Egjipt: Ky është vetëm fillimi

Koha.net: Zbulohet nekropoli me varreza të priftërinjve antikë të zotit egjiptian Tot

5 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed