Shumë prej nesh mund të ndihen jo rehat, kur janë të rrethuar nga njerëz të panjohurish dhe kjo shpesh nga ngjallë nj dëshirë për të marrë celularin nga xhepi dhe të shtiremi sikur kemi marrë një mesazh të rëndësishëm.

Megjithatë, të gjithë ëndërrojmë të bëjmë njohje të reja dhe lajmi i mirë është se ne mund ta mësojmë atë nga një grua, karizma e së cilës mundi të magjepsë jo vetëm një princ, por dhe miliona njerëz në……
Source: New feed

Leave a Reply