FiCOM & Partners, është kompani tregtare dhe konsulence që operon në Shqipëri edhe Ballkan. Kompania kërkon të punësojë personel në pozicionin e mëposhtëm:

Asistent/e e Menaxherit te Shitjes (mosha 22-35 vjec)

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *