WOW Digital është duke kërkuar për një kandidate për pozicionin e Asistentes Administrative per studion e saj ligjore.

Vendndodhja: Vlore
Kategoria: Administratë / Zyrë / Asistente
Lloji i punës: I Përhershëm

Rreth studios: “Trade & Law Consulting” është një studio me reputacion të njohur kombëtar dhe ndërkombëtar. Që nga viti 2011, qytetarët shqiptarë, shtetasit e huaj, organizata jofitimprurëse & kompani biznesi VIP vendase dhe të huaja, si dhe zyrtarë të ndryshëm qeveritarë janë mbështetur në shërbimet ligjore të avokatit Enkes Hysendhima.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *