Ky është Ilirjan Hasanaj, i cili qëlloi me armë në drejtim të kreut të Policisë Bashkiake të Malësisë së Madhe Mentor Hasanaj, ne rrethrrotullimin e “5 Heronjve” në Shkodër, duke e lënë të plagosur atë së bashku me të atin 70 vjeç.

Kanë të njëjtin mbiemër, por nuk kanë lidhje farefisnore dhe atentatori jeton në Shkodër.

19-vjeçari është djali i një ish – efektivi të policisë.

Është identifikuar nga rrobat dhe një celular që……
Source: New feed

Leave a Reply