Jam nje babi shum simpatik dhe i shkolluar. Kam studio private. Kerkoj femer sekrete per te plotesuar deshirat qe kemi te dy. Vetem per femrat dhe zonjat ne tirane.Shkruani dhe do jem personi qe ju ka munguar deri ne cdo kuptim.
Source: New feed

Leave a Reply