Kryetari i PD, Lulzim Basha, deklaroi publikisht se aferat e inceneratorëve do të hetohen deri në fund dhe përgjegjësit për këtë aferë mafioze do të vihen para drejtësisë.

Lulzim Basha: Të treja këto afera do të hetohen. Personat që janë përfshirë, nga kryeministri deri tek ministri më i thjeshtë dhe çdo ortak i sektorit privat do të vihen përpara drejtësisë.

Arjan Curri: I anuloni dot kontratat?

Lulzim Basha: Absolutisht, prej ditës së parë, me të gjitha mekanizmat ligjore që……
Source: New feed