Firma në Itali ka qenë vetëm hapi i parë i transferimit të Vedat Muriqit te Lazio, pasi sulmuesi është kthyer menjëherë në Turqi për të finalizuar procedurat e transferimit.

Futbollisti është pikasur nga gazetarët në aeroportin e Stambollit, ku ka folur për këtë lëvizje të rëndësishme në karrierën e tij.

“Atje më pritën shumë mirë. Jam i lumtur dhe shpresoj që të bëj sa më mirë atje. U ktheva në Turqi për shkak të disa procedurave, nuk……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *