Portalb – 20:21 27/02
Gratë në Siri janë të eksploatuara seksualisht nga burrat të cilët dërgojnë ndihmë humanitare, lajmëroi BBC. Burra të angazhuar për shpërndarjen e ndihmës, të dërguar nga organizatat humanitare dhe …

Lajm: Lufta në Siri: Gratë ‘shfrytëzohen seksualisht në këmbim të ushqimit’

Lajmi.net: Punëtorët humanitarë shfrytëzuan seksualisht gratë siriane në këmbim të ndihmave

Java News: Abuzimi me gratë në Siri, seks në këmbim të bukës

6 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed