Ish-kryeministri Sali Berisha, duke folur në emisionin Rubikon të Adriatik Kelmendit, e quajti sërish historike marrëveshjen e arritur në Uashington mes Kosovës dhe Serbisë.

Ai u ndal sidomos te çështja e daljes së Serbisë në portet e Adriatikut, që është një pikë e marrëveshjes.

Berisha tha se është arkaizëm të dalësh kundër kësaj, pasi dihet që kur flitet për portet e Adriatikut, bëhet fjalë për portet shqiptare.

“Kur ndërtuam Rrugën e Kombit, kam lobuar që kjo……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *