Flaka – 19:41 27/02
Kryetari i komunës Sarajit Blerim Bexheti ka realizuar takim me drejtorin e Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze Darijan Sotirovski.

Zhurnal: Drejtori i Komisionit për bashkësitë fetare Sotirovski në takim me kryetarin e komunës së Sarajit, Bexheti

Lajm: Blerim Bexheti tregon se a do bëhet prap ministër, ja çka thonë shokët e tij!

Portalb: Blerim Bexheti i premtoi përkrahje nga komuna atletes Drita Islami nga Shkupi

9 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed