Pershendetje. Mashkull bi 26 vjec. Kerkoj meshkuj/cifte te paster dhe me vend per kenaqesi te 2 anshme :). Kundrejt nje pagese ndaj meje. E theksoj.
Ciftet qe duan te kalojne mire mund te prezantohen ne email.
Ndersa meshkujt e paster dhe sekret qe du…
Source: New feed