Lajm – 16:10 27/02
Lajmi i shpërndarë sot nëpër portale dhe rrjete sociale se kryetari I Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, do të braktis komunën dhe se do të emërohet Ministër I Drejtësisë, është I pavërtetë, …

Zhurnal: Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka takuar atleten e dalluar Drita Islami

Portalb: Blerim Bexheti i premtoi përkrahje nga komuna atletes Drita Islami nga Shkupi

Lajm: Ekskluzive: Blerim Bexheti len Sarajin, kthehet ministër i Drejtësisë?!

6 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed