Pasi u përfol shumë për problemet e marëdhënies mes Angelina Jolie dhe tij, Brad Pitt vazhdon të jetë në vëmendjen e mediave.

Nicole Poturalski është vajza që ka rrëmbyer zemrën e Pitt. Ato kanë më shumë se 9 muaj me njëri-tjetrin  por me sa duket kanë arritur ta mbajnë të fshehtë mirë, pasi deri para pak ditësh askush nuk dinte asgjë për to.

U desh që çifti të qëndronte në vendin ku dikur Brad dhe Angelina u martuan, për ta marrë vesh të gjithë.

Madje,……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *