Spitalet në Mbretërinë e Bashkuar regjistruan  sot 157 vdekje nga koronavirusi.

Shifra, e cila zakonisht është më e ulët të dielën dhe të hënën për shkak të vonesave të raportimit të fundjavës, sugjeron që niveli i vdekjeve mund të ketë filluar të sheshohet.

Dy të diela më parë shifra ishte në 167 viktima, duke treguar se rritja e vdekjeve ka filluar të ngadalësohet.

Shëndeti Publik në Angli tha se kishte 132 vdekje në spitalet e saj. Uells raportoi 16 vdekje të reja……
Source: New feed