Kosovë

Përshëndetje Zonja dhe Z.
Ne jemi një grup i investitorëve privatë që ofrojmë kredi midis 3000 € deri 15,000,000 € (kredi e shpejtë dhe e besueshme.) Ne jemi në partneritet me disa banka të cilat na ndihmojnë në këtë. me interes prej 3%, afati i ripagimit tonë është 1 deri në 35 vjet. Kontaktoni me postën elektronike: pahon.hubert.phillipe33@gmail.com
Telefoni Whatsapp: +33752340811