Shqipëri

Nova Solutions ofron pune per 50 persona,
Pozitat e punës
Agjentë të gjuhës Gjermane
Përshkrimi i punës CALL AGENT
-Produkti Vodafone
-Aftësitë / Eksperienca:

Të kenë aftësi të mira komunikimi të gjuhës Gjermane
Të ketë përvoje të punes në Call Center
Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë

Çka ofrojmë ne?

-Trajnim profesional para fillimit te punes.
-Punë me klientë egzistues
-Kushtet të mira pune në një ambient cilësi dhe afatgjatë.
-Pagë fikse plus bonuse atraktive.
-Kontratë të rregullt – Shpërblime të ndryshme.
-Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (obligative)
-Përvojë pune në Call Center (jo obligative)
-Përvojë pune në Vodafone (jo obligative

Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe të rehatshem
Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve
Pagesa të kenaqshme të niveleve europiane
Info : 048200027, +491726723780 E-mail novasolutions45@gmail.com
Adrersa rruga Ndue Perlleshi lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.
Source: New feed

Agjent shitjesh per produkte shtepiake per zonen e Tiranes

Source: New feed

Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Sektorin Artistik, në pozicionin:

Source: New feed

Kompania jone Papmetal, pjese e te njejtit grup me Albsteel, e cila e kryen aktivitetin e saj ne prodhimin e profileve metalike kerkon te punesoje nje person/e ne pozicionin financier/e.

Financieri/ja do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për të gjitha aspektet e regjistrimit, kontabilizimit, inventarizimit dhe te faturimit. Regjistrimin e Pagesave nga klientët dhe furnitorët në funksion të shërbimeve dhe produkteve të ofruara nga kompania ne sistemin financiar elektronik te perdorur.

Source: New feed

Kerkoj pune si kamarier, vozites/shofer ose ndihmes shankist kam pervoj pune.
Source: New feed

Shtypshkronja Albdesign kerkon te punesoje Punonjes Reklamash me kohe te plote.

Kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:

  1. Te kete njohuri per ngjitjet me leter adeziv (veshje/brandim makinash, fasadash, etj)
  2. Te punoje me Reklama Ndricuese
  3. Shkronja 3D
  4. Te kete njohuri per Montim Banerash

Kandidati duhet te kete eksperience pune ne kete fushe, jo me pak se 1 vit.

Personat e interesuar mund te dergojne me e-mail nje CV ne adresen: asfinanca@albdesign.al, ose te kontaktojne ne numrin e telefonit 0689073773 nga ora 11.00 – 17.00 nga e hena ne te premte.

Source: New feed