RTSH – 14:50 27/02
Në Këshillin e Legjislacionit në parlamentin shqiptar mazhoranca ka rrëzuar me 8 vota propozimet e Partisë Demokratike dhe LSI-së për disa ndryshime Kushtetuese për zgjedhjen e Prokurorit të …

Zhurnal: Shkarkimi i Arta Markut, mazhoranca rrëzon kërkesën e PD-së, “beteja” vendoset në seancë

Respublica: Arta Marku nuk lëviz

LajmiFundit: ‘Kryeprokurori’, bie kërkesa e PD për ndryshimin e Kushtetutës

14 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed