Jemi qift 27 dhe 24 vjet , te paster ne te gjitha aspektet , me trup te mir dhe te bukur
Kerkojm nje mashkull te ri te pashem mosha 20/30 vjet max te jet i hapur ne te jet i hapur , nuk kemi experienc ne treshe po deshirojm ta provojm
Imelav pa foto…
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *