Jam ne kerkim te nje femre ose Cifti te arsyeshem edhe kundrejt mbeshtetjes financiare.
Intelektual, jetuar brenda dhe jashte vendit, arsimuar dhe punesuar.
Pres nje pergjigje tuajen
Respekte
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *