jemi nje QIft 47vj /53vj ..te pashem te shendeteshem … jetoim ne Gjermani … tani jemi ne pushime ne Kosove ..jemi qift i hapur üproeuropian dhe modern ..te lajrmohen vetem qifte te sinqerta … nga Kosova ose edhe Gjermania
Source: New feed

Leave a Reply