Jemi cifte serioz dhe te pastert deshiroj te provojm aventura te reja me ndonje cift apo edhe vetem femer. Meshkuj solo mos u paraqitni.
Na kontaktoni ne email me foto si cifte apo veq femer perndryshe nuk kthejm pergjigje

Email: qifti38@gmail….
Source: New feed

Leave a Reply