Idividi – 15:51 27/02
Athinë, 27 shkurt 2018 (MIA) – Kryeministri grek Aleksis Cipras me siguri të enjten do t’i publikojë ndryshimet në Kabinetin e tij, pas dorëheqjeve të ministrit të Ekonomisë Dimitris Papadimitriu dhe …

Idividi: Ministri dhe bashkëshortja e tij zëvendësministre dhanë dorëheqje për shkak të qirasë

Alsat: Cipras pranon dorëheqjen e ministrit të Ekonomisë

RTSH: Goditje për qerverinë Tsipras, largohet çifti i ministrave

7 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed