Ylli i UFC-së, Conor McGregor është arrestuar në Korsikë për sjellje të pahijshme dhe ngacmim seksual

Sipas AFP-së, irlandezi është ndaluar nga policia në Korsikë të Francës.

Në një komunikatë të zyrës së prokurorit lexohet: “Pas një denoncimi në 10 shtator për akte që mund të përshkruhen si ngacmim seksual, zoti Conor Anthony McGregor është subjekt i shoqërimit në polici”.

Nuk janë dhënë detaje të tjera mbi rrethanat e kësaj ngjarjeje.

Conor……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *