Në 24 orët e fundit, Italia ka shënuar 1616 raste të reja dhe 10 viktima nga COVID-19.

Me shifrat e sotme, Italia regjistron 284,796 persona të infektuar me Covid-19, ndërsa 35597 kanë humbur jetën.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *