Në 24 orët e fundit, Italia ka pasur një rënie të lehtë të rasteve me COVID-19, por ka pasur dhe një numër më të ulët tamponësh.

Sipas autoriteteve shëndetësore, janë regjistruar 2.257 raste të reja me koronavirus dhe kanë vdekur 16 persona.

Ndërkohë të shtuarit janë 200 më shumë se një ditë më parë, ndërsa të shëruarit janë 767 persona.

Të gjitha rajonet në Itali kanë të infektuar.

Më shumë raste me koronavirus ka regjistruar në Campania……
Source: New feed