Kanë rezultuar pozitive me COVID-19 katër anëtarë të Gardës Zvicerane të Vatikanit, trupa elitë që mbron papën, sipas një njoftimi nga vetë Vatikani këtë hënë.

Rezultatet u konfirmuan gjatë fundjavës dhe iu shtuan tre banorëve të tjerë të qytetit të vogël të Vatikanit të cilët kanë dalë pozitivë në javët e fundit.

Ata besohet të jenë të parët në korpus që kanë rezultate pozitivë.

Pothuajse të gjithë rojet janë burra……
Source: New feed

Leave a Reply