Ditën e sotme, Spanja ka shënuar numrin më të lartë të viktimave nga Covid-19.

Autoritetet shëndetësore kanë njoftuar 435 të vdekur, duke e rritur numrin e viktimave në 41,688 që nga fillimi i pandemisë.

Megjithatë, numri i rasteve të reja ka rënë, pasi sot janë raportuar vetëm 13,159. Në fund të tetorit, rreth 24,000 raste u raportuan çdo ditë, dhe javën e kaluar mbi 18,000, në vendin me numrin më të lartë të infeksioneve në Evropë (mbi 1.5 milion) pas Francës.

Në……
Source: New feed