Telegrafi – 19:41 27/02
Ministri i Jashtëm serb, Ivica Daçiq tha se ai garanton që numri i vendeve që kanë njohur pavarësinë e Kosovës do të jetë më i vogël se 100. “Ky proces nuk ka mbaruar dhe prandaj ka vende që vënë në …

Albeu.com: Daçiç tregohet i butë me deklaratën e Ramës për president të përbashkët

Lajmi.net: Daçiq thotë se numri i shteteve që e kanë njohur Kosovën do të bie nën 100

Koha.net: Misioni i Daçiqit, të ulë nën 100 numrin e njohjeve të Kosovës

15 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed