Kreu i LZHK, Dashamir Shehi ishte i ftuari i mbrëmjes i Juli Krisafit në SYRI TV.

Ai komentoi fillimisht buxhetin e miratuar në Kuvend.

“Ky është një buxhet i gënjeshtërt. Brenda kësaj gënjeshtre të madhe ka një dëshirë abuzive, pasi një pjesë parash do shpenzohen para zgjedhjeve. Paratë do ‘prenotohen’ për miqtë e qeverisë dhe të kryeministrit, për miqtë e partisë për të blerë vota,” tha ai.

“Në këtë vit të çuditshëm këta kanë……
Source: New feed