Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka folur për krimet ndaj katolikëve që përmenden në aktakuzën ndaj Hashim Thaçit dhe të tjerëve.

Haradinaj tha se duke u nisur që aktakuza ka shkuar deri në këtë nivel, tregon qëllimin e aktakuzës. Ai tha se nuk i intereson feja dhe se ai është shqiptar.

 “Në Dukagjin nëse i ke thënë dikujt je katolik ose mysliman, ke qënë burrë i keq.

Para çdo feje unë e kam etninë time!

Unë jam shqiptar i vendit……
Source: New feed