Kevin De Bruyne ka deklaruar se ka nisur negociatat për rinovimin e kontratës me Manchester City-n.

“Është e mundur zhvillimi i negociatave duke parë se unë dua të qëndroj te Manchester City”.

“Nëse do të doja të largohesha dhe klubi nuk do të ishte dakord, do të duhej dikush për të negociuar. Po flasim, por nuk kemi përparuar shumë. Gjithsesi, nuk do të ketë vështirësi nga të dyja palët”.

Dy Bruyne ka një kontratë të vlefshme për Manchester Cityn deri në viti 2023.

Source: New feed